Over yogaschool Ron van der Post

De yogaschool is opgericht door Ron van der Post. De basis van deze yogaschool ligt bij zijn Guru Brahmrishi Vishwatma Bawraji. De eeuwenoude traditie en filosofie die door zijn Guru zijn meegegeven, zijn leidend in wat de yogaschool biedt:

- opleiding tot Dynamische Hatha-yoga docent (sinds 1996 in NL)
- workshops en lezingen
- bijscholingscursussen
- yogaretraites
- individuele coaching trajecten

Op dit moment worden er opleidingen verzorgd in Nederland, Suriname (Paramaribo) en Frankrijk (nabij Génève). Ook worden met grote regelmaat activiteiten georganiseerd in Kroatië. Sinds 2017 heeft de school zich uitgebreid met vakkundige docenten. De prachtige kennis van deze traditie doorgeven blijft centraal in deze school, dat doen we door activiteiten met sterke inhoud en een persoonlijke band met deelnemers.

Dynamische Hatha Yoga

Middels het lichaam en de prãna kunnen wij op een subtiele en tegelijk op een dynamische manier onze state of mind beïnvloeden en beheersen. Ons lichaam als innerlijke expressie blootgesteld aan een dagelijkse tsunami van prikkels, proberen wij de balans te vinden tussen de innerlijke rust en de wereld. Deze dynamische Yoga is een instrument welke je dichterbij bij je eigen bron van rust en kracht brengt.
Ron van der Post

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!