Open dagen opleiding 2023: 4 juni Groningen en 10 juni Nijmegen

Dynamische Yoga Opleiding seizoen 2023

Yoga als reisgids voor een kalme geest en een krachtige gezondheid. Duik in de wetenschap van de yoga met de opleiding van Ron van der Post.

Op een klassieke manier opgeleid in een oude Indiase Yoga traditie, verzorgt Ron de opleiding op een toegankelijke en nuchtere manier en met de nodige humor. Leef wat je predikt is het motto, het lichaam is een expressie van ons innerlijke zijn. Kies voor deze opleiding en je kiest voor het versterken van je basis, van je zelfvertrouwen en het herwinnen van je innerlijke rust en kracht.

Yoga is een reisgids in het leven, van het leven, het brengt je (weer) in contact met de essentie van het leven. Vanwaar je de innerlijke liefde en kennis kunt laten groeien en simpelweg een goed mens kunt zijn midden in de samenleving. Het verleden heeft je gebracht waar je nu bent, nu ben je in staat om een keuze te maken om je innerlijke doel richting te geven. Versterk je basis en ervaar de rijkdom van het (spirituele) yoga pad.

Zondag 4 juni in Groningen (Oosterhamriklaan 261a)

Zaterdag 10 juni in Nijmegen (Gorterplaats 1)

De dag zal onder begeleiding van Ron van der Post en Sharesma Soekhai. Van 09.30u - 12.00u is de praktijkles en van 12.30u - 15.00u theorie en de achtergronden van yoga en wat u mag verwachten van de opleiding. 
Kosten zijn € 50,- (indien je kies inschrijft voor de opleiding wordt dit bedrag verrekend met het inschrijfgeld voor de opendag).  

Aanmelden voor de open dag via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de opleiding via de website

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!