NL EN FR

Online open dag Dynamische Hatha Yoga opleiding 6 juni 2020

20131109 Sluis 131109 00046

Zaterdag 6 juni is de digitale open dag van de Dynamische Hatha Yoga opleiding Ron van de Post. Wil je meedoen en ervaren hoe een lesdag er ongeveer uit ziet? Dan is dit je kans! Deelname aan de open dag is vrijblijvend. Tijdens deze dag kun je vanuit je eigen huis kennismaken met de opleiding.  

Programma

  • 09.30 - 11.30 uur Dynamische hatha yogales door Wieteke van Meer
  • 11.30 - 12.30 uur Pauze
  • 12.30 - 14.30 uur Yoga filosofie en praktische informatie door Ron van der Post

Het ochtend programma wordt gegeven door Wieteke van Meer, een van de 7 docenten van de opleiding. In de middag geeft Ron van der Post een les in yoga filosofie gevolgd door praktische informatie over de opleiding. Uiteraard is er tijdens het programma genoeg ruimte voor vragen.  

Hoewel de open dag nu nog via de digitale weg gaat, werken we er aan om binnenkort de lessen van de opleiding fysiek te geven. We houden rekening met de 1,5 meter regel en zullen de nodige hygiĆ«ne maatregelen treffen. Klik hier voor meer informatie over de opleiding. 

Aanmelden

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden. Hierna krijg je een linkje toegestuurd met de inlog gegevens voor de online open dag. Mocht je dit lastig vinden? Laat het weten, wij helpen je graag verder. 

Wij hopen je online te ontmoeten!  

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!