NL EN FR

10 en 11 juli 2021: Open dagen Dynamische Yoga Opleiding Groningen/Nijmegen

20131109 Sluis 131109 00046

 

Kies voor deze opleiding en je kiest voor het versterken van je basis, van je zelfvertrouwen en het herwinnen van je innerlijke rust en kracht. Yoga is een reisgids in het leven, van het leven, het brengt je (weer) in contact met de essentie van het leven. Vanwaar je de innerlijke liefde en kennis kunt laten groeien en simpelweg een goed mens kunt zijn midden in de samenleving. Het verleden heeft je gebracht waar je nu bent, nu ben je in staat om een keuze te maken om je innerlijke doel richting te geven. Versterk je basis en ervaar de rijkdom van het (spirituele) yoga pad. Kijk hier voor meer informatie over de opleiding.

Open dag [eventueel online]

  • 10 juli 2021 in Groningen (Oosterhamriklaan 261a, 9715 SM Groningen)
  • 11 juli 2021 in Nijmegen (Gorterplaats 1, 6531 HZ Nijmegen)

De dag start om 09.30 – 16.00

Kosten: €50 (Bij aanmelding voor de opleiding wordt dit bedrag in mindering gebracht op de opleidingskosten).

We streven ernaar om de opleiding in september van start te laten gaan. Indien de coronamaatregelen nog van kracht zijn zullen we de opleiding in januari laten starten.

Coronamaatregelen
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en creëren een zo veilig mogelijke opleidingsomgeving. Hierbij houden we rekening met de 1,5 meter afstand, voldoende ventilatie, vastgestelde looproutes en de geldende hygiëne-voorschriften. Door de maatregelen in acht te nemen, kunnen we samen focussen op dat wat we zo graag doen: yoga ervaren én er meer over leren.

Aanmelden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!