NL EN FR

Shahdol

Shahdol Foundation
Shahdol Foundation richt zich op onderwijs voor kinderen in India. Want onderwijs is een uitweg uit analfabetisme en kinderarbeid, en geeft kinderen een kans op een betere toekomst.

Shahdol Foundation bestaat sinds 2000. Het is een initiatief van Ron van der Post en Kees van Maren. Shahdol Foundation werkt in Nederland samen met onder andere Stichting Edukans en Impulsis. In India is International Brahmrishi Mission (IBM) onze partner, een lokale organisatie die het feitelijke onderwijs verzorgt en voor het management van de scholen en internaten zorgdraagt. De scholen van BMI/Shahdol Foundation zijn zogenaamde, private scholen waar de kinderen gratis onderwijs, kleding krijgen.

In Nederland organiseert Shahdol Foundation activiteiten en projecten op basisscholen. Zo raken de kinderen in Nederland betrokken bij de kinderen in India. Verder wordt er geld ingezameld.

72625 495347157168036 554920401 n
Donateur werft donateur

Shahdol Foundation heeft een ambitieuze doelstelling: we zoeken honderd nieuwe donateurs! Want dan kunnen we onderwijs in Shahdol de komende jaren blijven garanderen. Helpt u ons bij deze zoektocht? Vertel uw vrienden, collega's en familieleden waarom het belangrijk is om donateur te worden van Shahdol. Met een bijdrage van € 10 per maand onderhoudt een donateur twee leerplekken in Shahdol: de kinderen krijgen onderwijs, medische verzorging en zelfs kleding.

Ga naar shahdol.nl / Facebook: shahdol foundation

Bankrekeningnummer is: NL05ABNA0577046195 t.n.v. Stichting Shahdol

 

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!