NL EN FR

Activiteiten

Beste Yogaliefhebbers,

Van 5 t/m 9 juli zal er een 5 daagse yoga retraite worden georganiseerd in Groningen. Deze inspirerende dagen zullen plaatsvinden in het retraite centrum Het Land van Nu (www.hetlandvannu.com)

De dagen zullen in het teken staan van –De rust in ons zelf-

een yogaretraite is een ondersteuning en stimulans in je eigen yoga pad. Je krijgt er inspiratie en een verdieping waardoor je referentiekader zich verbreed, je ervaringen worden dieper, en later kun je die ervaringen als lichtbakens in je eigen beoefening gebruiken.

Tijdens de retraite is het alsof  je je even helemaal onderdompelt wordt in een yoga-bad.  In alle rust, zonder afleiding van het thuisfront, doe je de yoga-oefeningen, luister je naar de lezingen waarbij Ron op vernuftige wijze de oosterse yogafilosofie vertaalt naar de alledaagse situatie en word je je steeds bewuster van de dingen die je doet en waarom je ze doet. De yoga geeft inzicht in het leven, het brengt je dichter bij jezelf en je voelt je mentaal en fysiek sterker worden. 

Er is ruimte voor maximaal 36 personen. In de prijs zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • overnachting
  • beddengoed
  • eten
  • yoga lessen

    Het inhoudelijke programma zal nog volgen. De deelnemerslijst zal gemaakt worden op volgorde van inschrijving en betaling.  Kosten voor deze 5-daagse is slechts €490,- (aanvang op dinsdagavond, dit is inclusief een voorovernachting op 4 juli 2017)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Ron van der Post
M: 06-20095146
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met inspirerende groet,

Ron

Klik hier om je aan te melden.

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!