NL EN FR

Workshop Holistische anatomie 23 maart 2018

23 maart Sint Oedenrode

20131109 Sluis 131109 00077 

Op vrijdag 23 maart 2018 zal er een workshop Dynamische Yoga met als thema Holistische Anatomie worden gegeven in Sint Oedenrode

Programma:
Ochtend: 09.30 tot 12.30 uur Middag: 13.30 tot 16.00 uur

Een hele dag gaan we aan de slag met de holistische anatomie vanuit zowel de praktijk als de theorie. Een theoretische uiteenzetting van wat de betekenis en het effect is van het beoefenen van de asana’s en de ademhaling en pranayama. De asana’s zijn er op gericht om de prāna’s in ons lichaam te laten stromen. Hierbij betrekken we de chakra’s, endocriene klieren, mentale en emotionele aspecten, de dosha’s en uiteraard ook de eventuele klachten die we kunnen ondervinden gedurende ons leven. Sommige klachten houden lang aan en sommige klachten zijn kort en heftig. Wat zeggen klachten ons nog meer dan alleen maar het ongemak dat het ons geeft?

Indien je de diepgang zoekt in je beoefening van de yoga, mis deze workshop dan niet. Voel en ervaar waar de weerstand vandaan komt bij bepaalde oefeningen. De weerstand zelf is niet het probleem, maar dat wat het oproept en vooral in stand houdt is interessant.

Indien er vragen zijn, kun je deze ter plekke stellen, of al schriftelijk indienen bij mij of Karin, zodat ik ze die dag kan mee nemen in het lesgeven.

In de ochtend is het raadzaam om op nuchtere maag te komen. Indien er een medische oorzaak is om wel te eten zou ik dat graag willen weten. Dit ivm de oefeningen.

Met een warme groet
Ron van der Post

Kosten voor deze gehele dag zijn: € 70,=

Aanmelden voor deze workshop:
Karin de Puit
0411-63 31 19 of 06-28 12 95 78 
www.yoga-imma.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ps: na de inschrijving volgt er nog een huiswerk opdracht.

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!